Menu

Menu

NyhederHvad er Udviklingsrådet? KalenderReferaterVisionKontakt VedtægterErhvervsudvikling
Skovlund-Ansager Udviklingsråd
Der skal laves en professionel tilflytter- og bosætningsfilm om Skovlund/Ansager og opland. Foto: Pixabay

Skovlund-Ansager går til filmen

Referat af ordinært møde i Skovlund/Ansager Udviklingsråd 19. sep. 2019

Deltagere: Kristian, Miriam, Hanne, Finn, Peter og Kitty

Bordet rundt

Finn: Mariefestival var en fantastik oplevelse. Kæmpe opbakning, høj stemning i hele byen såvel som på de 150 campingpladser og ikke mindst perfekt vejr.

Kitty: Ølgod Udviklingsråd vil gerne gentage “nabo-mødet” Skovlund/Ansager Udviklingsråd inviterer gerne denne gang - evt. efter nytår. Et overordnet tema er sammenhæng.

Hanne: Deltog i Mors kultur-møde. Herunder et samtalemøde med den nye kulturminister med flere, omkring kulturens plads i vores samfund. Et andet inspirerende tema var kirkebygningernes brug.

Miriam: Deltog i kirkegårdsvandringen i Skovlund. Det var en succes med stor tilslutning og spændende at høre Niels Winthers fortællinger med udgangspunkt i 5 forskellige gravsten. De donerede geoginer er blevet et meget smukt indslag på kirkegården.

Peter: Brugsen i Skovlund er væltet. Regionen fjerner tankanlægget. Der kan være ventetid i op til et år. Man arbejder på at få standerne fjernet, så man ikke skal se på dem i mellemtiden.

Kristian: Skovlund Kulturhuset har “lagt billet ind” i forhold at at få Pegasus-siden af Varde Kommunes gamle Bogbus. Det skal bruges til dekoration udvendig på Kulturhuset.

Ref. fra FUR (Fælles Udviklingsrådet)

Hanne har gennemgået referatet. Næste møde 2. 12. 2019

Stemmeværksdag

Hanne går med fra Hallen i Ansager. Miriam cykler fra Torvet i Skovlund og til Vejlevej. Herfra til fods gennem skoven for at mødes med Ansager-folk ved Stemmeværket. Vi har bestilt fint vejr - sæt kryds i kalenderen.

Drop Box

Vi publicere referater på Ansager Info og gemmer dem desuden på vores hjemmeside.

Kunstværker - registrering.

Kultur og Fritid vil gøre værkerne mere tilgængelige for borgere og turister. Har vi seværdigheder i 6823, som det ville være godt at få registret på Kommunens liste? Der laves et opslag på Ansager Info, hvor Borgerne kan komme med forslag om oplagte kunstværker, der skal med på listen over vores område. Kitty er Tovholder.

Skovlund Udviklingsplan 2025

Status og overblik over evt. behov for assistance. Udviklingsrådet invitere til møde herom D. 10.10.2019 kl 19 i Kulturhuset. Alle er velkommen. Peter inviterer Skovlund Borgerforening direkte og Kristian inviterer kontaktpersonerne registeret under de respektive projekter i Skovlund Udviklingsplan 2025.

De næste ordinære møder i Udviklingsrådet

10. Oktober 2019 18.00-19.00 Skovlund Kulturhus. 28 November 2019 kl 19.00-21.00 Skovlund/Ansager Hallen

Eventuelt

Udviklingsrådet har været i kontakt med AD-MEDIA og vil gerne tage initiativ til, at der laves en professionel tilflytter- og bosætnings film om Skovlund/Ansager og opland. Filmen finansieres af sponsorater og vi håber selvfølgelig at se de lokale erhverv branded i filmen.

Der skal laves en drejebog med relevante indslag. Peter er repræsentant på vegne af Skovlund Borgerforening. Kristian kontakter Per Thisted fra ABU med henblik på at finde en repræsentant fra Ansager.

Referent: Kitty Gamkinn

søndag 22 sep 2019 - Karsten Madsen
Vist: 1776 gange